Hoe te bestellen

Hoe het werkt

Wanneer u bij ons koopt, koopt u een bord dat speciaal is ontworpen voor uw marketingvereisten. Ons team met expertise in ontwerp, prototyping, productie en logistiek staat tot uw beschikking.

Hoe te bestellen

Begin met het kiezen van een signtype uit de selectie van signoplossingen in de categorie PRODUCTEN. Neem dan contact met ons op om uw eigen wensen te bespreken. Dien uw illustraties in via e-mail (.AI, .PDF) en vertel ons uw wensen en ideeën. Op basis van uw opdracht maken wij een visueel ontwerp van uw bord samen met een offerte! Minimale bestelhoeveelheid (MOQ) van 50 stuks is van toepassing op de meeste bestellingen.

1. Bespreken

Selecteer één van de negen verschillende categorieën die de te volgen techniek bepaalt. Vervolgens kunt u het beste contact met ons opnemen om details door te spreken. Stuur uw artwork door in de voorm van een illustrator(ai) of gevectoriseerde (pdf)-file.

2. Voorstel

Wij bezorgen u een offerte (eventueel met een computer-visualisatie) van het voorgestelde ontwerp.

3. Prototype

Desgewenst maken wij een prototype binnen 2-3 weken. (gemiddelde kosten bedragen € 500,00 dit bedrag wordt aan de hand van het door u bestelde aantal vervolgens gecrediteerd)

4. Productie

Naar aanleiding van uw opdracht ontvangt u onze schriftelijke bevestiging en wordt productie opgestart. Afhankelijk van de door u gewenste leveringstermijn zal deze productie deels in Shenzen plaatsvinden en vervolgens (via luchtvracht) vind assemblage plaats in onze faciliteit in Rotterdam

5. Levering

Opslag en distributie vind plaats af onze faciliteit in Rotterdam.

Hoe het werkt, wat u krijgt

De lichtreclames worden per stuk verpakt in een stevig karton voorzien van schokdempende opvulling. Bijhorende adapter afgestemd op het land van gebruik en ophanggarnituur worden bijgepakt.

CE logo